Αρχική » Επικαιρότητα » Eνδοοικογενειακή βία κατά την εγκυμοσύνη

Eνδοοικογενειακή βία κατά την εγκυμοσύνη

Υπάρχει μία πανδημία που έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία γυναίκας και παιδιού, αλλά πολλές φορές περνάει απαρατήρητη. Είναι από αυτές που δεν καταπολεμούνται με εμβόλιο, αλλά χρειάζονται θάρρος, ψυχική δύναμη και υποστήριξη. Το όνομά της “ενδοοικογενειακή βία κατά την εγκυμοσύνη” και η συχνότητά της στη χώρα μας μεγαλύτερη απ’όση φαντάζεσαι.
Aν δεν την έχεις ξανακούσει ελπίζουμε αυτό το βίντεο να γίνει η αφορμή για την ευαισθητοποίησή σου και η κοινοποίηση του, το βήμα για να μάθουν και άλλοι για το φαινόμενο.
Αν γνωρίζεις κάποια έγκυο που το βιώνει ή συμβαίνει σε εσένα την ίδια, βρες το θάρρος να μιλήσεις!
Δεν είσαι μόνη!
Με ένα ερέθισμα, την όρεξη και το όραμα της ομάδας μαιών που δημιούργησε το βίντεο, το έργο του ΣΠΑΒΟ (Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια) και την κοινοποίηση σου…μπορούν να βοηθηθούν πολλές έγκυες γυναίκες σε Ελλάδα και Κύπρο!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με του ΣΠΑΒΟ: https://domviolence.org.cy/ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φαινόμενο: https://apps.who.int/iris/bitstream/h…
#metoo

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Διαβάστε επίσης

Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι

Λίγα λόγια για εμένα

0
Scroll to Top

Σημαντική

ενημέρωση

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.