Αρχική » Επικαιρότητα » Το site υγείας EimaiMaia.gr ανανεώθηκε και σας προσφέρει ενημέρωση, με επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα, για όλη την οικογένεια. Καλή ανάγνωση!

Το site υγείας EimaiMaia.gr ανανεώθηκε και σας προσφέρει ενημέρωση, με επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα, για όλη την οικογένεια. Καλή ανάγνωση!

 

Το eimaimaia.gr ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από την Κωνσταντίνα Νούσια (Μαία, MSc, PhD (c)) με στόχο να παρέχει έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα και το πώς μπορεί μια γυναίκα να πετύχει ΦυτΜαΚ/Vbac (φυσικός τοκετός μετά από καισαρική – Vaginal birth after caesarian).

Το ίδιο όραμα για επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές και επαρκή ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας το μοιράζονται και άλλοι καταξιωμένοι επιστήμονες οι οποίοι ο καθένας στον τομέα ειδικότητάς του και πάντα με γνώμονα την επιστημονική τεκμηρίωση (evidence based), συνθέτουν τον ανανεωμένο χώρο του eimaimaia.gr.

Η επιστημονική μας ομάδα επιλέγει και σας μεταφέρει τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα, εμπειρίες και απόψεις καθώς και τη δυνατότητα να κλείσετε online συμβουλευτικές συνεδρίες σε μια άκρως ανανεωμένη πλατφόρμα.

Σύντομα στο eimaimaia.gr θα βρείτε ακόμα μια ολόφρεσκη σειρά προϊόντων, με την επωνυμία BIOBIRTH και την υπογραφή της Κωνσταντίνας Νούσια, που τόσο καλά γνωρίζει τη φροντίδα της νέας μαμάς.

Καλή σας ανάγνωση!

Share this post

Διαβάστε επίσης

Κατεβάστε δωρεάν με την εγγραφή σας το e-bοοκ "Οι Επιπλοκές της Επαναληπτικής Καισαρικής"

Λίγα λόγια για εμένα

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
  Scroll to Top

  Σημαντική

  ενημέρωση

  Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.