Αρχική » Επικαιρότητα » Εκπομπή Υγείας: Kudos to Women.Μας μιλά από Σουηδία η Θάνα,μητέρα δύο παιδιών

Εκπομπή Υγείας: Kudos to Women.Μας μιλά από Σουηδία η Θάνα,μητέρα δύο παιδιών

Είμαι η Αθανασία μητέρα 2 παιδιών. Ζω στην πλέον στην Σουηδία όπου και εργάζομαι ως παιδαγωγός. Γέννησα τον γιο μου στην Ελλάδα με καισαρική μετά από 12 ώρες προσπάθειας και πόνων. Την κόρη μου την γέννησα 2,5 χρόνια 2 μετά στην Σουηδία όπου όλα ήταν διαφορετικά. Δυστυχώς όταν πήρα απόφαση το γεγονός ότι μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά μετά από καισαρική VBAC χωρίς φόβο, όπως οι μαίες μου είχαν προτείνει, η μικρή επέλεξε να βγει πρόωρα με έκτακτη καισαρική.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μετά από 2 εγκυμοσύνες σε 2 διαφορετικές χώρες πιστεύω ακράδαντα πως το να είσαι έγκυος είναι ευλογία και όχι αρρώστια και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες τόσο λιγότερο καισαρικές και φάρμακα θα λαμβάνουμε άσκοπα. Ευχαριστώ  πολύ.

Share this post

Διαβάστε επίσης

Κατεβάστε δωρεάν με την εγγραφή σας το e-bοοκ "Οι Επιπλοκές της Επαναληπτικής Καισαρικής"

Λίγα λόγια για εμένα

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    Κύλιση στην κορυφή

    Σημαντική

    ενημέρωση

    Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.