Υλικά

300 γρ Σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
300 γρ καστανή ζαχαρή
200 γρ Αλεύρι
4 αυγά
100 γρ φουντούκια χοντροκομμένα

Εκτέλεση

Λιώνουμε σε Ben Mari την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο ή την μαργαρίνη και χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.

Σε μια μπασίνα ρίχνουμε το μίγμα της σοκολάτας προσθέτουμε το μίγμα του αυγού κ το αλεύρι και το ανακατεύουμε μέχρι να ομοιγενοποιηθεί.


Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρομένο και αλευρομένο ταψί και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με φουντούκια και ψήνουμε στους 180 ‘( για περιπού 20 -25 λεπτά.)

Σερβίρουμε με παγωτό της αρεσκείας μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροCreme brulee
Επόμενο άρθροΚέικ καρότου