Σεμινάριο Mother’s Voice. Συνδεθείτε με το μωρό σας μέσω του ήχου!

Mother’s Voice κάθε Τετάρτη 18.00μμ στο Κέντρο Μητρότητας και Γυναικείας EimaiMaia.gr

 

 

Το Κέντρο Μητρότητας και Γυναικείας Υγείας EimaiMaia.gr εγκαινιάζει τη λειτουργία του με το πρωτοποριακό  πρόγραμμα Mother’s Voice, το οποίο σχεδιάστηκε για την ενίσχυση του δεσμού της δυάδας μητέρας-εμβρύου ή μητέρας-παιδιού.

Είναι δεδομένο ότι η σύνδεση μεταξύ μητέρας και παιδιού είναι ζωτικής σημασίας. Η ανάπτυξη της σχέσης της δυάδας μητέρας-παιδιού ξεκινά να χτίζεται από πολύ νωρίς στην εγκυμοσύνη, ήδη από τις πρώτες εβδομάδες εγκυμοσύνης.

Ο ήχος και η μουσική είναι το μόνο που συνδέει το περιβάλλον της μήτρας και το ίδιο το έμβρυο με το εξωτερικό περιβάλλον. Είναι η πρώτη αίσθηση που αναπτύσσεται στο έμβρυο από την 16η εβδομάδα.

Ενισχύοντας αυτή την ικανότητα του ήχου να δημιουργεί εγκεφαλικές συνάψεις στο έμβρυο -άρα καλύτερη δομή αυτού- ενισχύουμε και να γίνουν  εξυπνότερα τα μωρά!!!

Ταυτόχρονα, η ενίσχυση του δεσμού αυτού έχει απεριόριστα ευεργετικά αποτελέσματα τόσο για τη μητέρα όσο και για την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού. Βασικό εργαλείο στην ανάπτυξη της σχέσης αυτής είναι ο ήχος και η μουσική.

Το EimaiMaia.gr σας παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα Mother’s Voice. Στο Mother’s Voice λειτουργούν παράλληλα 2 ομάδες.

  • Η πρώτη αφορά σε έγκυες γυναίκες ανεξάρτητα από την εβδομάδα κύησης.
  • Η δεύτερη αφορά σε νέες μητέρες με μωρά ηλικίας ως δύο ετών.

Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των συντρόφων σας.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 5 συνεδρίες διάρκειας 60 λεπτά η καθεμία.

Το Mother’s Voice σχεδιάστηκε από κορυφαίους νευροεπιστήμονες – σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Dubai – που ερευνούν πως μπορεί να ενισχυθεί η δομής του εγκεφάλου μέσου του ήχου και της μουσικής. 

Ταυτόχρονα το σεμινάριο είναι εκπαιδευτικό και απευθύνεται σε επαγγελματίες που δουλεύουν με την οικογένεια και δίδονται πιστοποιητικά παρακολούθησης

Κάθε Τετάρτη 18.00μμ

Mother’s Voice  Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ 6945 995222 ή στο email: info@eimaimaia.gr

Διεύθυνση:  Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου 76, Ζωγράφου

Δες το στο χάρτη