Όμορφο, σφριγηλό και νεανικό σώμα μετά τη γέννα!

Γράφει η Λουίζα Μιχαλάκη Πλαστικός Χειρουργός

Γρήγορες, ασφαλείς λύσεις οι οποίες γίνονται στο ιατρείο με θεαματικά αποτελέσματα.

Μετά από μια εγκυμοσύνη το σώμα αλλάζει σημαντικά και μέχρι να επανέλθει πολλές γυναίκες επηρεάζονται αρνητικά και δεν μπορούν να δεχθούν την καινούρια τους εμφάνιση. Με ασφαλείς και προηγμένες τεχνικές μπορούμε να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα. Γυναίκες, οι οποίες προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται, συχνά παρουσιάζουν κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση. Πολλές φορές όσο και αν προσπαθήσει η γυναίκα με γυμναστική, διατροφή, κρέμες κλπ αυτά τα ενοχλητικά φαινόμενα δεν βελτιώνονται. H μη επεμβατική κρυογλυπτική, το lipomassage- endermologie και η ενέσιμη μεσοθεραπεία μπορεί να κάνουν μικρά θαύματα. Με αυτές τις θεραπείες στο ιατρείο μπορείτε να έχετε αποτέλεσμα μέσα σε 2-3 μήνες. Αν το πρόβλημα σας είναι πολύ μεγάλο ή θέλετε να κάνετε κάτι πιο δραστικό μπορείτε να σκεφτείτε τη λιποαναρρόφηση, τη κοιλιοπλαστική ή κάποια άλλη χειρουργική επέμβαση. Όλες οι θεραπείες γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Μη επεμβατική κρυογλυπτική: θεραπεία μίας ώρας στο ιατρείο. Ψύχει τα λιποκύτταρα στους -9 βαθμούς, τα οποία σε 2-3 μήνες αποβάλλονται από τον οργανισμό. Σε μία και μόνο συνεδρία, το τοπικό πάχος μειώνεται κατά 30-40%. Ενδείκνυται για ψωμάκια, κοιλιά, στομάχι, πλάτη, χέρια, προσαγωγούς κλπ. Χωρίς αναισθησία, χωρίς τομές, χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Την ίδια ημέρα επιστρέφεται στην καθημερινότητα σας. Αν έχετε τοπικό πρόβλημα σε 2-3 περιοχές μπορείτε να αντιμετωπίσετε δυο διαφορετικές περιοχές την ίδια ημέρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις μία και μόνο συνεδρία φτάνει. Σε περίπτωση που έχετε σημαντικό πρόβλημα σε μια περιοχή μπορεί να χρειαστεί δεύτερη συνεδρία μετά από τρεις μήνες, όχι νωρίτερα.

Lipomassage- endermologie: Εξειδικευμένη θεραπεία σμίλευσης του σώματος, αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. 12-16 συνεδρίες, μια φορά την εβδομάδα, με την αίσθηση του μασάζ, χωρίς πόνο, χωρίς ενέσεις ή μελανιές. Εμφανής βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, μείωση του φλοιού πορτοκαλιού, απώλεια πόντων, πιο σφριγηλό δέρμα, πιο αδύνατο και συμμετρικό σώμα.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία: έγχυση σκευασμάτων (καρνιτίνη, καφεΐνη, αγκινάρα, βιταμίνες κλπ) για λιποδιάλυση, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη. Το αποτέλεσμα φαίνεται από τη πρώτη θεραπεία. Τοπικά για μερικές μέρες μπορεί να υπάρχει λίγο πρήξιμο και μερικές μελανιές. Ανάλογα τη περίπτωση γίνονται 2-5 θεραπείες, μια κάθε 2-4εβδομάδες. Σημαντική βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, μείωση του τοπικού πάχους και σύσφιξη

Όλες οι θεραπείες έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα ειδικά όταν συνδυάζονται με διατήρηση του βάρους σταθερού, και μείωση της καθιστικής ζωής. Αν σας προβληματίζει η εμφάνιση σας κάντε μια επίσκεψη στον Πλαστικό Χειρουργό για να σας εξηγήσει τι ταιριάζει σε εσάς. Με αυτές τις θεραπείες μπορείτε να έχετε αισθητή βελτίωση μέσα σε μερικές εβδομάδες και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Ακόμα και μετά από μια ή περισσότερες εγκυμοσύνες μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα το οποίο επιθυμείτε.

Μιχαλάκη Λουίζα

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

Τηλ: +30 210 612 7790
+30 210 697 2887
+30 210 697 2000
Κιν: +30 694 468 1076

site: www.mihalaki.gr

Δείτε επίσης: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Μύθοι και Αλήθειες