Όμορφο μπούστο, ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της γυναίκας

Γράφει η Λουίζα Μιχαλάκη Πλαστικός Χειρουργός

Λ. Μιχαλάκη, Πλαστικός Χειρουργός Επιμελήτρια Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ΜD, MRCS, EBOPRAS, MSc

Η αυξητική μαστών (σιλικόνες) είναι μια τεχνική, η οποία μπορεί να βοηθήσει γυναίκες με μικρό μέγεθος μαστών. Αν νοιώθετε μειονεκτικά λόγω του μικρού στήθους, η μόνη λύση είναι η Πλαστική Χειρουργική. Η επέμβαση αυτή είναι πολύ ασφαλής, με μόνιμα αποτελέσματα και την ίδια ή την επόμενη ημέρα γυρνάτε στο σπίτι σας και μέσα σε 4- 5 ημέρες επιστρέφετε κανονικά στις ασχολίες σας. Η τοποθέτηση προθέσεων δεν προκαλεί προβλήματα στην μητρότητα ή στον θηλασμό και δεν σχετίζεται με την δημιουργία καρκίνου.
Η πλειοψηφία των γυναικών είναι πλήρως ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα και η βελτιωμένη εμφάνιση διαρκεί για χρόνια. Αυτή η επέμβαση έχει βοηθήσει μεγάλο αριθμό γυναικών να αισθανθούν καλά με το σώμα τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.
Υπάρχουν γυναίκες που έχουν καλό μέγεθος στήθους, το οποίο παρουσιάζει χαλάρωση, σε αυτήν την περίπτωση η ανόρθωση μαστών με ή χωρίς σιλικόνες θα σας προσφέρει ένα στητό στήθος. Μετά την επέμβαση καλό είναι να έχετε αναρρωτική άδεια για 7-10 ημέρες. Η
βελτιωμένη εμφάνιση φαίνεται από την πρώτη κιόλας ημέρα αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι σε 6-8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα που έχει αυτή η επέμβαση δεν μπορούν να τα επιτύχουν ούτε η γυμναστική, ούτε οι καλλυντικές κρέμες ούτε μηχανήματα, τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, διαρκούν χρόνια και οι ασθενείς είναι πολύ ικανοποιημένες.
Γυναίκες με υπερβολικά πλούσιο στήθος παρουσιάζουν πόνο στην πλάτη και
στον αυχένα, δερματικό ερεθισμό και δυσκολία στην ένδυση. Η σμίκρυνση
μειώνει το μέγεθος δίνοντας μια καλή αισθητική εμφάνιση ανάλογα με
την σωματότυπο. Αυτή είναι μία σημαντική επέμβαση με μόνιμα
αποτελέσματα για αυτό και η υποψήφια πρέπει να είναι σίγουρη για την
απόφαση της, και να είναι πλήρως ενημερωμένη πριν μειώσει το μέγεθος των
μαστών της.