Το όραμά μας στο EimaiMaia.gr

Η υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας» (ΠΟΥ, 1946)

Καλώς ήρθατε στο EimaiMaia.gr

Με άλλα λόγια η διατήρηση της υγείας στο σώμα και το πνεύμα μας είναι ο στόχος για να ζούμε μια όμορφη ζωή.

Στο νέο διαδικτυακό χώρο eimaimaia.gr, επιλέγουμε και σας μεταφέρουμε εμπειρίες, επιστημονικά δεδομένα και ειδήσεις, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας το απαραίτητο εργαλείο της γνώσης.

Το όραμά μας στο eimaimaia.gr είναι ο χώρος αυτός να περιέχει ολοένα και περισσότερο χρήσιμο και επιστημονικά τεκμηριωμένο υλικό, γύρω από κάθε θέμα που αφορά στην υγεία της γυναίκας και της οικογένειας. Έτσι, γυναίκες κάθε ηλικίας, γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες, γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή νέες μητέρες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα νέων άρθρων που τις αφορούν.

Ο ρόλος της μαίας στη διατήρηση της καλής υγείας της γυναίκας και της οικογένειας είναι κομβικός. Είναι ένας ρόλος που υπήρχε ανά τους αιώνες και που στις μέρες μας συνοδεύεται όχι μόνο από εμπειρία, αλλά και όλη την απαραίτητη επιστημονική γνώση. Η μαία συντροφεύει τη γυναίκα, αφουγκράζεται τις ανάγκες της και βρίσκεται κοντά της για να της δημιουργεί τον κατάλληλο χώρο, κυριολεκτικά και μεταφορικά για να βιώσει τη γυναικεία φύση με ελευθερία και ασφάλεια.

Παράλληλα, σας καλούμε να επισκεφθείτε το νέο μας φυσικό χώρο, στον οποίο πραγματοποιούνται ενημερωτικές δράσεις, αλλά και προετοιμασία για τη μητρότητα, τον τοκετό και το θηλασμό, καθώς και για πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν στη διατήρηση της καλής υγείας της γυναίκας και την ενημέρωση για τις επιλογές που την αφορούν. Μείνετε συντονισμένες για να μαθαίνετε το μηνιαίο πρόγραμμα του Κέντρου Μητρότητας και Γυναικείας Υγείας eimaimaia.gr. Επιφυλλασόμαστε για πολλές εκπλήξεις και καινοτόμα προγράμματα, με γνώμονα την αναδιαμόρφωση της κοινωνικής κουλτούρας γύρω από το φυσικό τοκετό, το φυσικό τοκετό μετά από καισαρική (ΦυΤΜΑΚ-VBAC), την υγεία της έφηβης, της γυναίκας και εν κατακλείδι, η επιδίωξή μας είναι η ενδυνάμωση της οικογένειας.

Καλώς ήρθατε στο eimaimaia.gr,

Κωνσταντίνα Νούσια, μαία MSc